A kis cseles: elképesztő dolgot eszelt ki, hogy belessen a nők szoknyája alá, csak aztán börtön járt érte

A cipőjébe rejtett kémkamerával leste meg a manchesteri férfi, mi van a nők szoknyája alatt.

Alex Doddson-t a 36 éves testépítőt letartoztatták, miután majdnem 70 gyanútlan nő, köztük egy 15 éves lányt lesett meg a telefonja és egy cipőbe rejtett kémkamera segítségével.

Kisebb kereskedésekben, butikokban benzinkutakon, szoláriumokban készített áldozatairól képet, ahol a másik fülkébe átcsúsztatva a lábát lefotózta, ahogy a nők átöltöznek.

A 13 hónapos időszak alatt a férfi nem egyszer használta fel a saját lányát ürügyként, hogy menjenek el vásárolni édességet, sminket, vagy más dolgokat. Erről a lány persze mit sem tudott - írja a Mirror.

Doodsont egy benzinkúti pénztáros buktatta le, aki észrevette, hogy a férfi egy hölgyet követ, majd miközben a nő lehajol a kiválasztott áruért, ő mögé állva félreérthetetlenül fenekét fotózza mobiljával.

A rendőrség később a lefoglalt elektronikai eszközökön 86 illetlen képet talált 68 nőről. A legtöbben nem is tudtak arról, hogy fénykép készült róluk, vagy legalábbis bizonyos testrészeikről, emiatt a rendőrök a vádemelést is késleltették abban a reményben, hogy minél többüket tudják azonosítani.

Miután bevallotta egy gyermek kukkolását is, 10 hónap börtönre bűntették. Emellett 10 évre eltiltották randioldalak és a különböző közösségi platformok használatától, és szabadulása után a rendőrség bármikor megjelenhet nála, hogy az elektronikai kütyüin képeket keressenek. 10 évre felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára is.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…