3 FRISS TREND, AMI PÁR HÉT MÚLVA MINDENÜTT OTT LESZ

3 FRISS TREND, AMI PÁR HÉT MÚLVA MINDENÜTT OTT LESZ
Booking.com

Szakácsok figyelem, munkát ajánl Károly herceg!

Május óta hiába próbál megfelelő…

Bár még javában tombol a nyár és a kánikula, a legtöbb üzlet már a leárazás végéhez közelít, hogy helyet csináljon a hamarosan érkező elő-őszi és őszi kollekcióknak. Nézzük, mit érdemes beújítani, ha trendin szeretnénk kezdeni a szeptembert!

Eszemben sincs 2017 telének nagykabát trendjeit tárgyalni, a most következő stílusokat bátran felvehetjük már augusztusban, és az a jó bennük, hogy csodásan fognak passzolni az őszi ruhatárba is. Ráadásul aki szemfüles, akár a nyári, leárazott holmik közt is rátalálhat egy-egy kulcsdarabra.

 

1. TETŐTŐL TALPIG PIROSBAN
Ősszel általában a piros mélyebb, sötét árnyalatai kerülnek előtérbe, de úgy tűnik, idén mindenki a sokkal energikusabb, élénk pirosra fog szavazni. Ha kellően merész vagy, akár tetőtől talpig is viselheted ezt a színt, de ha visszafogottabban szeretnél barátkozni a trenddel, variálhatod semleges árnyalatokkal is.

 

bbb 7f43c


2. VINTAGE VIRÁGOK
Ha nyáron kedveled a virágmintákat, jó hír, hogy most ősszel sem kell lemondanod róluk! A színpaletta egy cseppet sötétebb, a grafikák retró hatásúak, de a virágok itt vannak, és jönnek velünk az új szezonba is. Egy ruha mindig jó választás, de ha van kedved egy kicsit megőrülni, próbálj fel egy bő szárú nadrágot hozzá passzoló, pizsi fazonú blézerrel.

 

cfc 5d0c5


3. TOLLAK MINDEN MENNYISÉGBEN
Úgy tűnik, hogy az ősz legmenőbb részlete a marabu toll lesz. Kétségkívül látványos, de érdemes vigyázni vele, mert kényes! A legpraktikusabb, ha egy kiegészítőt választasz tollakkal, hiszen így nem kell minden egyes viselés után a tisztítóba szaladgálni.

sss 0d256

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…