3 FRISS TREND, AMI PÁR HÉT MÚLVA MINDENÜTT OTT LESZ

Bár még javában tombol a nyár és a kánikula, a legtöbb üzlet már a leárazás végéhez közelít, hogy helyet csináljon a hamarosan érkező elő-őszi és őszi kollekcióknak. Nézzük, mit érdemes beújítani, ha trendin szeretnénk kezdeni a szeptembert!

Eszemben sincs 2017 telének nagykabát trendjeit tárgyalni, a most következő stílusokat bátran felvehetjük már augusztusban, és az a jó bennük, hogy csodásan fognak passzolni az őszi ruhatárba is. Ráadásul aki szemfüles, akár a nyári, leárazott holmik közt is rátalálhat egy-egy kulcsdarabra.

 

1. TETŐTŐL TALPIG PIROSBAN
Ősszel általában a piros mélyebb, sötét árnyalatai kerülnek előtérbe, de úgy tűnik, idén mindenki a sokkal energikusabb, élénk pirosra fog szavazni. Ha kellően merész vagy, akár tetőtől talpig is viselheted ezt a színt, de ha visszafogottabban szeretnél barátkozni a trenddel, variálhatod semleges árnyalatokkal is.

 

bbb 7f43c


2. VINTAGE VIRÁGOK
Ha nyáron kedveled a virágmintákat, jó hír, hogy most ősszel sem kell lemondanod róluk! A színpaletta egy cseppet sötétebb, a grafikák retró hatásúak, de a virágok itt vannak, és jönnek velünk az új szezonba is. Egy ruha mindig jó választás, de ha van kedved egy kicsit megőrülni, próbálj fel egy bő szárú nadrágot hozzá passzoló, pizsi fazonú blézerrel.

 

cfc 5d0c5


3. TOLLAK MINDEN MENNYISÉGBEN
Úgy tűnik, hogy az ősz legmenőbb részlete a marabu toll lesz. Kétségkívül látványos, de érdemes vigyázni vele, mert kényes! A legpraktikusabb, ha egy kiegészítőt választasz tollakkal, hiszen így nem kell minden egyes viselés után a tisztítóba szaladgálni.

sss 0d256

Vállalhatatlan gyerekkori fotók, amelyekre nincs magyarázat

Gyerekkorából, mindenki őriz olyan…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…