Csajozóakadémia 600 ezer forintért

Félénk vagy, de hódítani akarsz, és még pénzed is van? Itthon is egyre több cég kínál fizetős csajozókurzusokat, amelyek néhány 10 ezer forinttól több százezer forintig kínálnak ismerkedős tippeket.


A hvg.hu járt utána az itthon is egyre népszerűbb ismerkedős akadémiáknak, melyek kínálata az online tanácsadástól a nyári csajozótáborokig terjed. Úgy tűnik, az egyedülálló férfiak számára a Tinder-korszakban sem lett egyszerűbb az ismerkedés.

 

ee 88593


Az árakat tekintve hatalmas a szórás. Ha nem tudsz Facebookon ismerkedni, de szeretnél, csupán 8500 forintodba kerül a nélkülözhetetlen tudás megszerzése. Óránként 12-15 ezert forintért már személyes tanácsadást is kaphatsz, kurzusokra pedig alkalmanként nagyjából tízezer forintért regisztrálhatsz. Ha gyorsan tanulsz, felesleges jelentkezned ismerkedési táborokba, bár itt akár a gyakorlatban, trénerlányok segítségével tesztelheted megszerzett tudásodat. A borsos, 200 ezer forint körüli árért a Budapesten és Siófokon is elérhető táborokban tánctanárok is segítenek a hasznos tudás alapjainak elsajátításában, sőt szakértők elemzik ki nőkkel folytatott beszélgetésidet. Van, akinek azt ígérik, hogy segítenek tartós kapcsolatot találni, másnak azt, hogy egy beszélgetés kezdésétől öt perc alatt eljuthat az első csókig. Ki mit szeretne hallani.

Ezek az árak magasnak tűnhetnek a magyar átlagfizetéshez képest, de sehol sincsenek a nyugati árszinttől. Az ismerkedés sztártanácsadói 300-500 dollárt vagy ugyanennyi eurót kérnek kurzusaikért, de nem ritka a személyes tanácsadás 2000 dolláros díja sem. Hasonló ár a magyar piacon is van, igaz, 600 ezer forintért itthon 50 órás személyes beszélgetés segít a magány leküzdésében.

A dolog pikantériája, hogy nők számára hasonló szolgáltatás nem érhető el itthon, ami burkoltan mintha azt sugallná, hogy ezekben a helyzetekben ők csupán passzív résztvevők.

ar1 23d26

14 zseniális ötlet, amiért nagyon hálás leszel!

A következő egyszerű, ámde nagyszerű…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…