A nő egy újszülött csecsemőt talál a lépcsőházban. Aztán 17 évvel később a tévében olyat lát, hogy azonnal telefont ragad

A nő egy újszülött csecsemőt talál a lépcsőházban. Aztán 17 évvel később a tévében olyat lát, hogy azonnal telefont ragad

Szabó Zsófinak van egy ikertestvére? Döbbenetes kép került elő

Azt hittük, rosszul látunk. Szabó Zsófi…

Kis nyomozás után összeáll a kép.

1999. november 12-én Tonie McNair reggel 6 órakor kinyitotta a lakása ajtaját, hogy munkába induljon. Rögtön felfigyelt egy különös dologra. A lépcső alatt egy kartondobozt talált. Először azt gondolta, hogy egy cica van benne, de amikor közelebb lépett, látta, hogy egy újszülött kislányt rejt a doboz, akinek a köldökzsinórja még nincs levágva.

A nő azonnal visszament a lakásba és szólt tizenéves fiainak, Willinek és Rickynek, hogy hívják a rendőrséget és a mentőt.

A baba a kartonján „Baby Doe” jelzéssel azonnal a sürgősségire kerül. Tonie tudta, hogy jó helyre kerül, és néhány hónap múlva már el is felejtette a megrázó élményt.

Nem is gyakran jutott eszébe, egészen 2017-ig, amikor az egyik tévécsatornán egyik fia, Willie látott egy kisfilmet egy tizenéves lányról, akit Baby Doe-ként találtak meg egy lépcső alatt. A kisfilmből kiderült, hogy a kislány hat hetet töltött állami gondozásban, majd örökbefogadták és Angel Thomasnak nevezték el. A lány biológiai édesanyja, Rochetta 13 éves korában esett teherbe, miután egy férfi megerőszakolta. Amikor Rochetta megszült a kislányát, a férfi azonnal elvette tőle, és az éjszaka közepén egy lakóház lépcsőházában a lépcső alatt rejtette el – ahol Tonie néhány órával később rátalált.

Rochetta meg volt győződve arról, hogy a lánya meghalt, de soha nem hagyta abba gyermeke keresését.

Fura véletlen, de Rochetta és Tonie is látta a dokumentumfilmet, jelentkeztek a csatornánál, és nem sokkal később bő 17 év után a lány megölelhette megmentőjét és vérszerinti édesanyját.

Miért nem dőlt le eddig a Pisai ferde torony?

Hosszú ideig az emberek attól…

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…