Méltó ellenfelet kapott a Despacito, ez a szám taszíthatja le a trónról

Méltó ellenfelet kapott a Despacito, ez a szám taszíthatja le a trónról
Booking.com

Te is rosszul fogod az egeret? Valójában így kellene tartani

Sokan elkövetik ezt a súlyos hibát. Te…

Mégsem Luis Fonsi dala az év slágere?


Óriási siker Taylor Swift új dala


A 27 éves Taylor Swift a vasárnapi MTV Video Music Awards-on mutatta be először a Look What You Made Me Do című slágeréhez készített izgalmas videoklipet. Az énekesnő, aki tavaly két fájdalmas szakításon is átesett (Dobta Calvin Harrist Tom Hiddlestone-ért, aki pedig őt ejtette.), három év után végre új albummal jelentkezik. A fent említett első dal már most rekordokat döntöget, nem kizárt, hogy a Despacitót és Luis Fonsit is letaszítja a trónról.

A klipet egyébként az első 24 óra leforgása alatt 43.2 millióan nézték meg, ezzel a második helyre szorította a lista korábbi aranyérmesét, Psy Gentleman című számát, ami 36 milliót hozott a feltöltés napján még 2013-ban. Ez azt jelenti, Swift számát percenként 30 ezerszer nézték meg, óránként pedig körülbelül 3 millióan. Cikkünk írásakor az énekesnő új dala majdnem 91 millió megtekintésnél járt a Youtube-on, míg a Despacito körülbelül 3,5 milliárdnál.Letaszítja a Despaciót a trónról?


Taylor Swift új dala nem csupán a Youtube-on aratott nagy sikert, a Spotify-on is óriási siker lett. Ez nagy szó, hiszen a sztár korábban összeveszett a platformmal, ezért legutóbbi albuma nem is volt itt elérhető. Mostanra azonban minden fent van, a Look What You Made Me Do-t pedig 8 millióan hallgatták meg az első napon.

A Despacito és Fonsi tehát tényleg nagyon komoly kihívót kapott, hiszen a Taylor Swift dalnak elég volt 3 nap, hogy a Billboard slágerlistájának 77. helyére kerüljön. Ha beigazolódnak a jóslatok, a szám megtöri majd Fonsi slágerének egyeduralmát. A Despacito 16 hetet töltött az első helyen, ezzel az eredménnyel holtversenyben van Mariah Carey és a Boyz II Men One Sweet Day című dalával.


 

Additional Info

A FRANCIÁK MINDEN FINOMSÁGOT MEGESZNEK ÉS MÉGSEM HÍZNAK, HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Mindenki tudja, hogy a francia nemzet konyhája változatos, zsíros ételeket is…

Új rablási módszer, legyünk figyelmesek, mert könnyen csőbe húzhatják a jó szándékú embereket!

A rosszat akaró emberek száma sajnos egyre csak növekszik és az utóbbi időben már az…

Milyen szép a magyar nyelv, pláne akkor, mikor ilyeneket hallok mint pl:

Nincs még egy ilyen szép nyelv a földön, mint a magyar! Igazam van? Alább…

NASSOLÁS ESTE HAT UTÁN? AZ ORVOSOK MEGNEVEZTÉK AZT AZ ÖT DOLGOT, AMIT NYUGODTAN EHETÜNK, SŐT KELL FOGYASZTANUNK AKÁR ÉJJEL IS!

Tegye fel a kezét, aki még sosem nézett vágyakozva a hűtőszekrénye tartalmára este hat…