Ki a leginkább ostoba? Választásod ezt árulja el rólad

Ez a rajz meglehetősen furcsa és szokatlan. Úgy tűnik, mind a négy alak orbitális ostobaságot követ el. Vajon melyikük dolgozik önmaga ellen a leginkább? Választásod a személyiségjegyeidet is tükrözi. Hogy kit ítélsz a leginkább ostobának, az legbelsőbb tulajdonságaidra utal. Talán nem is tudtad eddig, mi lakozik a lelked legmélyében. Érdekes információkra bukkanhatsz.

 

z 6d14e


Ezen a képen szó szerint igaz a mondás, hogy “maga alatt vágja a fát”. Szerinted melyik alak a legostobább a négy közül? Választásod személyiségjegyedre utal. Érdekes és izgalmas személyiségtesztet osztunk meg veled. Lényeges, hogy ne nézegesd túl hosszan a rajzot. Csak figyeld és kövesd az első megérzésedet. Szóval, szerinted ki követi el a legnagyobb ostobaságot?


Ha szerinted az 1. alak a legostobább
Sajnos azt kell mondjuk, könnyen feladod a céljaidat, ha erre a férfira esett a választásod. Úgy gondolod, semmit sem tehetsz a megvalósításáért, talán túlzottan könnyen kötsz alkut magaddal. Nem küzdesz, hagyod a dolgokat elúszni. Alapvetően nyugodt és békés a személyiséged, nem szereted a vitákat, a botrányok szomorúsággal töltenek el. Kedves, őszinte és nagyon szerethető típus vagy.

 

Ha szerinted a 2. alak a legostobább
Olyan típus lehetsz, aki gyakran elsieti a döntéseit. Nem gondolod át kellően, nem adsz elegendő időt magadnak, hogy mérlegeld a lehetőségeket. Pedig ha csak egy picivel türelmesebb lennél, el tudnád kerülni a hibákat. Sokan meglehetősen önfejűnek és makacsnak tartanak. Lehet, hogy van benne némi igazság?

 

Ha szerinted a 3. alak követi el a legnagyobb ostobaságot
Céltudatos típus lehetsz, aki mindenkor befejezi azt, amit elkezdett. Soha nem adod fel, nem ismered a lehetetlent, és a végsőkig küzdesz az igazadért. Kiváló üzleti érzékkel rendelkezel, aki képes a dolgokat tökéletesen átlátni. Kiváló a problémamegoldó képességed, épp ez az a terület, ahol számtalan sikerre számíthatsz az életedben.

 

Ha szerinted a 4. alak a leginkább ostoba
Elmondható rólad, igazi lázadó típus vagy, ha erre a férfira esett a választásod.
Nemcsak másokkal, még önmagaddal is harcolsz, hogy bizonyíthasd az igazadat. Annyira beleéled magad ezekbe a játékokba, hogy sokszor elveszítheted a racionalitásodat. Hogy forradalmárnak születtél, pillanatig sem kétséges.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…