Ki a leginkább ostoba? Választásod ezt árulja el rólad

Ez a rajz meglehetősen furcsa és szokatlan. Úgy tűnik, mind a négy alak orbitális ostobaságot követ el. Vajon melyikük dolgozik önmaga ellen a leginkább? Választásod a személyiségjegyeidet is tükrözi. Hogy kit ítélsz a leginkább ostobának, az legbelsőbb tulajdonságaidra utal. Talán nem is tudtad eddig, mi lakozik a lelked legmélyében. Érdekes információkra bukkanhatsz.

 

z 6d14e


Ezen a képen szó szerint igaz a mondás, hogy “maga alatt vágja a fát”. Szerinted melyik alak a legostobább a négy közül? Választásod személyiségjegyedre utal. Érdekes és izgalmas személyiségtesztet osztunk meg veled. Lényeges, hogy ne nézegesd túl hosszan a rajzot. Csak figyeld és kövesd az első megérzésedet. Szóval, szerinted ki követi el a legnagyobb ostobaságot?


Ha szerinted az 1. alak a legostobább
Sajnos azt kell mondjuk, könnyen feladod a céljaidat, ha erre a férfira esett a választásod. Úgy gondolod, semmit sem tehetsz a megvalósításáért, talán túlzottan könnyen kötsz alkut magaddal. Nem küzdesz, hagyod a dolgokat elúszni. Alapvetően nyugodt és békés a személyiséged, nem szereted a vitákat, a botrányok szomorúsággal töltenek el. Kedves, őszinte és nagyon szerethető típus vagy.

 

Ha szerinted a 2. alak a legostobább
Olyan típus lehetsz, aki gyakran elsieti a döntéseit. Nem gondolod át kellően, nem adsz elegendő időt magadnak, hogy mérlegeld a lehetőségeket. Pedig ha csak egy picivel türelmesebb lennél, el tudnád kerülni a hibákat. Sokan meglehetősen önfejűnek és makacsnak tartanak. Lehet, hogy van benne némi igazság?

 

Ha szerinted a 3. alak követi el a legnagyobb ostobaságot
Céltudatos típus lehetsz, aki mindenkor befejezi azt, amit elkezdett. Soha nem adod fel, nem ismered a lehetetlent, és a végsőkig küzdesz az igazadért. Kiváló üzleti érzékkel rendelkezel, aki képes a dolgokat tökéletesen átlátni. Kiváló a problémamegoldó képességed, épp ez az a terület, ahol számtalan sikerre számíthatsz az életedben.

 

Ha szerinted a 4. alak a leginkább ostoba
Elmondható rólad, igazi lázadó típus vagy, ha erre a férfira esett a választásod.
Nemcsak másokkal, még önmagaddal is harcolsz, hogy bizonyíthasd az igazadat. Annyira beleéled magad ezekbe a játékokba, hogy sokszor elveszítheted a racionalitásodat. Hogy forradalmárnak születtél, pillanatig sem kétséges.

Additional Info

HŰHA! ÍGY SEM LÁTTUK MÉG KIRÁLY VIKTORT

Olyat tett, amit ritkán látni tőle. Fergeteges táncra perdült Király Viktor. Az énekes…

10 évvel fiatalabb színésznő Szellő István szerelme - Már több mint 2 éve imádják egymást

Szellő István a Barátok közt színésznőjébe szeretett bele. 2015 tavaszán derült ki, hogy…

10 évvel fiatalabb színésznő Szellő István szerelme - Már több mint 2 éve imádják egymást

Szellő István a Barátok közt színésznőjébe szeretett bele. 2015 tavaszán derült ki, hogy…

OTTHAGYTA A SZTÁRBAN SZTÁR ÉNEKESE. NEM BÍRTA TOVÁBB, NEMET MONDOTT

Hogy történhetett? Berkes Olivér egy hatalmas lehetőségre mondott nemet. A Borsnak azt is…