Ő a legnagyobb ellenséged a horoszkóp szerint

Ő a legnagyobb ellenséged a horoszkóp szerint

LECSERÉLTE BERKI KRISZTIÁN! MEGMUTATTA, Ő LETT AZ ÚJ... (FOTÓ)

Úgy tűnik, őt választotta! Vicces fotót…

Nem tudsz mindenkivel kijönni, és valójában nem is kell. Szinte mindenki életében van legalább egy olyan személy, aki alaposan mérgezi a mindennapjait. Hogy melyik az a csillagjegy, amelyikkel egyáltalán nem tudsz kijönni, ki a legnagyobb ellenséged, az a horoszkópból kiderül.


A Kos (március 20. április 19.)
Kos jegyűként nem viseled azokat az embereket, akik irányítani próbálnak téged. A Skorpió pedig pontosan ilyen. Nem szívesen bosszulod meg a sérelmeidet, főként nem közvetlenül és nyíltan. Mindketten meglehetősen aggresszív csillagjegyek vagytok, csak épp egészen másként. Horoszkópod szerint egyáltalán nem érted a Skorpiót, valójában azt sem, miért dühít fel.

Bika (április 19. – május 20.)
Bika jegyűként képtelen vagy az Ikreket tolerálni. Kifejezetten idegesít az izgágasága, gyűlölöd, hogy kiszámíthatatlan és megbízhatatlan, hogy folyton fecseg, és képtelen egy helyben megmaradni. Bármit megtennél, csak legnagyobb ellenséged ne kerüljön a közeledbe.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)
Ikrek jegyűként imádsz beszélgetni. És többnyire igen sokat beszélsz, a Bak pedig képtelen a végnélküli fecsegésedet végighallgatni. Ikrekként a rugalmatlan, csökönyös, unalmas embereket nagyon nehezen tolerálod, nem véletlen, hogy ezzel a csillagjeggyel képtelen vagy kijönni. Ráadásul olyan körülményesen és hosszasan fogalmazza meg a mondandóját, amit egyszerűen nem tudsz kivárni.


A Rák (június 21. – július 22.)
Rák jegyűként a legnagyobb ellenségre egészen biztosan a Nyilasban találtál. Amilyen vonzó és amilyen könnyen levesz a lábadról, pontosan ugyanilyen gyorsasággal töri össze a szíved. Megbízhatatlan, ki-be jár az életedben. Amikor végre meg tudsz szabadulni tőle, soha többé még a közeledbe sem engeded.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Oroszlán jegyűként a Szűz okosságával, szépségével pillanatok alatt rabul ejt. Aztán, amikor felébredsz a varázslatból, rádöbbensz, hogy vele folyamatos küzdelem az élet. Megőrjít a rendmániája, és hogy semmi sem elég jó neki, amit teszel. Amikor pedig már odáig romlik a kapcsolat, hogy semmibe vesz, és lenéz téged, veszed a nyúlcipőt, és látni sem akarod őt többet.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szűz jegyűként a Rák pillanatok alatt kiborít téged. Nem elég, hogy a szeretetével, a gondoskodásával szinte megfojt, gyakran rendetlen, széthagyja a holmijait, nem pakol el maga után. Azt sem érted, hogy a döntésekben miért a szívére hallgat az esze helyett. Képtelen vagy tolerálni az érzelmességét és a bizonytalanságát. Azt kívánod, hogy még a legrémesebb álmaidban se találkozz vele.
Ő a legnagyobb ellenséged a horoszkóp szerint

 

eq e0213


A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mérleg jegyűként a Vízöntőtől menekülsz a legmesszebbre. Papíron tökéletes barátok lehetnétek, mindketten szívesen beszélgettek, imádjátok a társasági életet, a szabadságot. Mégsem jössz ki vele. Nem bírod ugyanis azokat, akik érzelmeket szinte egyáltalán nem mutatnak. Mondhatsz bármit a Vízöntőnek, parancsszóra sosem fogja teljesíteni a kérésedet. Ráadásul a vitákban is folyton vesztesnek érzed magad mellette.

A Skorpió (október 23. – november 21.)
Skorpió jegyűként a Mérleget képtelen vagy megérteni. Eleinte vonzódsz hozzá, de aztán folyton az az érzésed, rejteget előled valamit. Imádja a társaságot, ahol aztán kedvére flörtölhet, téged meg jól összezavar a viselkedésével. Megbízhatatlannak tartod, márpedig nem viseled el magad körül azokat, akik nem azt mondják, amit gondolnak.

A Nyilas (november 22. – december 21.)
Nyilas jegyűként egyszerűen nem érted meg, hogyan lehet valaki annyira lusta és unalmas, egy helyben ücsörgő típus, mint a Bika. Ez a csillagjegy ugyanis épp az ellenkezőjét képviseli annak, amit te értékesnek gondolsz. Számodra a függetlenség, a szárnyalás a legfontosabb, a Bika szereti az állandóságot, a kiszámítható dolgokat. Hogy vele soha nem fogsz kijönni, az egészen biztos.

A Bak (december 22. – január 19.)
Bak jegyűként két lábbal állsz a földön. Keményen, szívósan, kitartóan dolgozol. Nem véletlen, hogy a Halak álmodozó, fellegekben járó természetét képtelen vagy tolerálni. Még csak vitatkozni sem tudsz vele egy jót, hiszen gyorsan „kiúszik” a problémák elől. Nem érted, és nem értékeled a művészi hajlamát sem. Hogy szívből gyűlölöd ezt a csillagjegyet, az egészen biztos.


A Vízöntő (január 20. – február 18.)
Vízöntő jegyűként mindent kerülsz, ami hatalom, ami korlátozás, ami ellenőrzés. Az Oroszlán épp ezeket jeleníti meg. Rád akarja erőszakolni a véleményét, irányítani próbál. Nem viseli az ellentmondást, alfahímként, illetve alfanőként tekint rád. Ő szabja meg a határokat is, és közben elvárja, hogy felnézz rá, csodáld őt. Ugye, nem véletlenül menekülsz előle?

A Halak (február 19. – március 20.)
Halak jegyűként a túlzottan is törtető, szenvedélyes és agresszív embereket messze elkerülöd. A Kos éppen ebbe a kategóriába tartozik. Nem érted, mitől kapja föl a vizet másodpercek alatt, miért húzza fel magát fölösleges dolgokon. Aztán pillanatok alatt lecsendesedik, de benned ott marad a lenyomat. Mindent akar, és csak ritkán törődik mások igényeivel. Tökéletes ellentétei vagytok egymásnak.

Additional Info

Ezért születnek néha szőrösen a kisbabák

Amikor egy kis új élet világra jön, akárhogy nézzen is ki, imádjuk. Pláne akkor, ha…

Videó: Ilyen, amikor 42.000 gyufát gyújtanak meg egyszerre

Legtöbbünk játszott már a gyufával, ki tud egyszerre többet meggyújtani. Ez a srác…

Íme a könyv, amelynek csupán az érintése is halálos lehet

1874-ben dr. Robert M. Kedzie sebész és kémikus nyomtatott 100 könyvet Amerikában,…

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd?

Hogyan ülsz a széken? Gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint…