Méltó ellenfelet kapott a Despacito, ez a szám taszíthatja le a trónról

Mégsem Luis Fonsi dala az év slágere?


Óriási siker Taylor Swift új dala


A 27 éves Taylor Swift a vasárnapi MTV Video Music Awards-on mutatta be először a Look What You Made Me Do című slágeréhez készített izgalmas videoklipet. Az énekesnő, aki tavaly két fájdalmas szakításon is átesett (Dobta Calvin Harrist Tom Hiddlestone-ért, aki pedig őt ejtette.), három év után végre új albummal jelentkezik. A fent említett első dal már most rekordokat döntöget, nem kizárt, hogy a Despacitót és Luis Fonsit is letaszítja a trónról.

A klipet egyébként az első 24 óra leforgása alatt 43.2 millióan nézték meg, ezzel a második helyre szorította a lista korábbi aranyérmesét, Psy Gentleman című számát, ami 36 milliót hozott a feltöltés napján még 2013-ban. Ez azt jelenti, Swift számát percenként 30 ezerszer nézték meg, óránként pedig körülbelül 3 millióan. Cikkünk írásakor az énekesnő új dala majdnem 91 millió megtekintésnél járt a Youtube-on, míg a Despacito körülbelül 3,5 milliárdnál.Letaszítja a Despaciót a trónról?


Taylor Swift új dala nem csupán a Youtube-on aratott nagy sikert, a Spotify-on is óriási siker lett. Ez nagy szó, hiszen a sztár korábban összeveszett a platformmal, ezért legutóbbi albuma nem is volt itt elérhető. Mostanra azonban minden fent van, a Look What You Made Me Do-t pedig 8 millióan hallgatták meg az első napon.

A Despacito és Fonsi tehát tényleg nagyon komoly kihívót kapott, hiszen a Taylor Swift dalnak elég volt 3 nap, hogy a Billboard slágerlistájának 77. helyére kerüljön. Ha beigazolódnak a jóslatok, a szám megtöri majd Fonsi slágerének egyeduralmát. A Despacito 16 hetet töltött az első helyen, ezzel az eredménnyel holtversenyben van Mariah Carey és a Boyz II Men One Sweet Day című dalával.


 

Additional Info

Elképesztő! 3 milliárdot keresett egy hatéves fiú a Youtube-on

A Ryan ToysReview házigazdája professzionális szinten foglalkozik a legkülönfélébb…

Videó: 4,5 másodperc alatt rakták ki a Rubik-kockát, ez az új rekord

A Rubik-kockát sokan rakták már ki öt másodpercen belül, de most új rekord született, a…

A jövőben laborokban növesztett húst és rovarokat leszünk kénytelen enni

Az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete (EASAC) sürgős változásokat léptetne…

Ő a világ legfiatalabb királynéja, 7 éves volt, amikor a király kinézte magának

A “himalájai Kate Middleton”-ként emlegetett Dzsecün Pema legalább annyira bájos és…