Méltó ellenfelet kapott a Despacito, ez a szám taszíthatja le a trónról

Mégsem Luis Fonsi dala az év slágere?


Óriási siker Taylor Swift új dala


A 27 éves Taylor Swift a vasárnapi MTV Video Music Awards-on mutatta be először a Look What You Made Me Do című slágeréhez készített izgalmas videoklipet. Az énekesnő, aki tavaly két fájdalmas szakításon is átesett (Dobta Calvin Harrist Tom Hiddlestone-ért, aki pedig őt ejtette.), három év után végre új albummal jelentkezik. A fent említett első dal már most rekordokat döntöget, nem kizárt, hogy a Despacitót és Luis Fonsit is letaszítja a trónról.

A klipet egyébként az első 24 óra leforgása alatt 43.2 millióan nézték meg, ezzel a második helyre szorította a lista korábbi aranyérmesét, Psy Gentleman című számát, ami 36 milliót hozott a feltöltés napján még 2013-ban. Ez azt jelenti, Swift számát percenként 30 ezerszer nézték meg, óránként pedig körülbelül 3 millióan. Cikkünk írásakor az énekesnő új dala majdnem 91 millió megtekintésnél járt a Youtube-on, míg a Despacito körülbelül 3,5 milliárdnál.Letaszítja a Despaciót a trónról?


Taylor Swift új dala nem csupán a Youtube-on aratott nagy sikert, a Spotify-on is óriási siker lett. Ez nagy szó, hiszen a sztár korábban összeveszett a platformmal, ezért legutóbbi albuma nem is volt itt elérhető. Mostanra azonban minden fent van, a Look What You Made Me Do-t pedig 8 millióan hallgatták meg az első napon.

A Despacito és Fonsi tehát tényleg nagyon komoly kihívót kapott, hiszen a Taylor Swift dalnak elég volt 3 nap, hogy a Billboard slágerlistájának 77. helyére kerüljön. Ha beigazolódnak a jóslatok, a szám megtöri majd Fonsi slágerének egyeduralmát. A Despacito 16 hetet töltött az első helyen, ezzel az eredménnyel holtversenyben van Mariah Carey és a Boyz II Men One Sweet Day című dalával.


 

Additional Info

HŰHA! ÍGY SEM LÁTTUK MÉG KIRÁLY VIKTORT

Olyat tett, amit ritkán látni tőle. Fergeteges táncra perdült Király Viktor. Az énekes…

10 évvel fiatalabb színésznő Szellő István szerelme - Már több mint 2 éve imádják egymást

Szellő István a Barátok közt színésznőjébe szeretett bele. 2015 tavaszán derült ki, hogy…

10 évvel fiatalabb színésznő Szellő István szerelme - Már több mint 2 éve imádják egymást

Szellő István a Barátok közt színésznőjébe szeretett bele. 2015 tavaszán derült ki, hogy…

OTTHAGYTA A SZTÁRBAN SZTÁR ÉNEKESE. NEM BÍRTA TOVÁBB, NEMET MONDOTT

Hogy történhetett? Berkes Olivér egy hatalmas lehetőségre mondott nemet. A Borsnak azt is…